Bed and Breakfast Zevenbergen voor een luxe weekend!

Bed and Breakfast Zevenbergen

Bed and Breakfast ZevenbergenWil jij een leuk weekendje met familie, vrienden of je partner beleven? Dan is Bed and Breakfast Zevenbergen echt iets voor jou! Dit is namelijk een boederij die omgetoverd is tot een luxe locatie met alles erop en eraan. Je kunt hier heerlijk eten en alles is er goed geregeld. Ik ben hier een tijdje geleden geweest en dit beviel erg goed. Ik ben hier samen met mijn vriend geweest en we hebben genoten van alles dat de locatie te bieden heeft. Verder is Zevenbergen een erg leuk plaatsje.

Het ontbijt dat wij kregen bij Bed en Breakfast Zevenbergen was heerlijk en het personeel van het bed en breakfast is erg vriendelijk. Wij zijn zelf bij deze locatie terechtgekomen dankzij de broer van mijn vriend. Hij gaat hier al jaren naartoe en hij heeft het hier elk jaar weer erg leuk. Wat ook erg leuk is, is dat er workshops georganiseerd worden zoals: schilderen, mozaïek, groendecoratie en high tea. Mijn vriend en ik vonden het erg leuk om te schilderen en we hebben erg veel gelachen. We konden er natuurlijk niets van maar na de workshop ging het een stuk beter. Het leuke aan deze locatie is dat het een ouderwetse sfeer heeft met een luxe design, dit is echt iets voor ons.

Bed and Breakfast Volgend jaar weer!zevenbergen

Het leuke aan deze locatie is dat het een ouderwetse sfeer heeft met een luxe design, dit is echt iets voor ons. Omdat we hier zo tevreden over zijn hebben we ervoor gekozen om precies over een jaar weer te gaan. Dit staat al vast en we verheugen ons er nu al op!