Camping de Gijzel: vakantievieren op z’n best

Heerlijk achteroverleunen in je ligstoel terwijl je op de achtergrond de vogels hoort fluiten en al je zorgen langzaam als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo moet vakantie vieren op Camping de Gijzel er ongeveer uitzien. Op deze camping in het Brabantse Helvoirt bevindt je je namelijk aan de rand van een aantal prachtige natuurgebieden. Volledig tot rust komen, lukt hier dus als nooit tevoren. Ben je juist met kinderen op pad? Ook zij hoeven zich niet te vervelen aangezien er op korte afstand een aantal spectaculaire attractieparken te vinden zijn.

Kijk je ogen uit

En dan bedoelen we niet alleen dat je je er kunt vergapen aan de prachtige natuur wanneer je bijvoorbeeld door de Loonse en Drunense duinen wandelt of vogels spot in het vogelbroedgebied de Leemkuilen. Maar ook juist wanneer je een bezoek brengt aan safaripark de Beekse Bergen of je verwondert in attractiepark de Efteling kijk je je ogen uit. Zoals je merkt, is ervoor zowel volwassenen als kinderen meer dan genoeg te doen in de omgeving van Helvoirt. Vervelen is dus geen optie.

Wat kun je verwachten op Camping de Gijzel?

Naast ruime en schone staanplaatsen biedt deze camping haar gasten nog veel meer. Zo vind je op het terrein bijvoorbeeld een kleine dierenweide waar in de zomer een aantal kippen en konijnen rondlopen waar kinderen zo vaak als ze willen mee kunnen knuffelen. In het hoogseizoen worden er daarnaast in het recreatiezaaltje zo nu en dan workshops georganiseerd voor iedereen die het leuk lijkt daaraan mee te doen.