Heerlijk op vakantie

Wil jij graag naar de Costa Brava? Costa Brava biedt ontzettend veel bezienswaardigheden. Het strand, de stad en natuurlijk de natuur is een plezier om te mogen zien. Hier heb je meer dan genoeg overnachtingsmogelijkheden. Het ligt er maar net aan waar jouw interesse naar uit gaat. Ben jij meer van de natuur? Boek vandaag dan nog jouw overnachting bij Camping Castell Montgri. Castell Montgri is een camping welke voor zowel oud en jong een plezier is om er te mogen vertoeven. De zwembaden zijn voorzien van de nodige luxe en uiteraard wordt er ook aan de kleintjes gedacht!

Castell Montgri

Wat heeft Castell Montgri te bieden

Castell Montgri is een levendige camping gelegen aan de Costa Brava. Met maar liefst drie zwembaden en een kinderbad zal je hier genoeg waterplezier beleven. Zo heb je hier de panoramazwembad waar je heerlijk baantjes kan trekken. De landschappen van Spanje zijn een ware plezier om te mogen zien. Een wandeling maken in de natuur zorgt ervoor dat je optimaal zult genieten. Ontspannend wandelen in de zon is rustgevend!

Spelen en plezier beleven

Op deze camping heb je voor zowel oud en jong voldoende te beleven. Van zwemmen tot aan de activiteiten die er worden georganiseerd. Overigens kan je lekker eten op de camping zelf. Je hoeft er dus de camping niet voor te verlaten om lekker te eten. Natuurlijk hoort een barbecue ook bij het overnachten in de natuur! Castell Montgri is de ideale plek om op vakantie te gaan met kinderen. Natuurlijk is het hier zonder kinderen ook prima vertoeven. Wat dacht je ervan om een excursie te boeken naar Barcelona? Dagje wandelen en lekker shoppen in deze stad is een plezier om te mogen beleven.

Jouw overnachting boeken via het internet

Je hebt de keuze gemaakt en wilt direct boeken voor jouw verblijf? Geen probleem, neem gerust een kijkje op deze website en boek hier jouw vakantie.