De leukste kerst beleef je op de Veluwe!

Kerst is de warmste tijd van het jaar. Iedereen is vrij en het is tijd om veel tijd door te brengen met je vrienden en familie. Er is op de Veluwe enorm veel te beleven tijdens Kerst. De meeste steden en dorpen in de buurt van het Veluwe huisje of het vakantiehuis Voorthuizen doen er veel aan om de bezoekers een zo’n leuk mogelijke tijd te laten beleven. Ga je binnenkort naar een midweek Veluwe 2 personen? Boek er dan een tijdens kerst. De leukste kerst beleef je immers op de Veluwe!

Kerst op de Veluwe

Op de Veluwe is kerst echt het belangrijkste feest van het jaar. Dat zie je terug in de vele activiteiten die je allemaal op de Veluwe kunt doen. Zo heeft bijna iedere stad of dorp wel een evenement met kerst staan. Van een kerstmarkt tot een heus openluchttheater en van een levende kerststal tot een bezoek aan de werkplaats van de kerstman, alles is op de Veluwe te vinden. 

Schaatsen

Een van de meest winterse dingen om te doen is natuurlijk het schaatsen. Schaatsen is een van de leukste dingen om te doen in de winter. Gelukkig kun je op de Veluwe op genoeg plaatsen gaan schaatsen! Misschien heb je wel het geluk om op echt natuurijs te gaan schaatsen. De kans is natuurlijk klein, maar is altijd aanwezig. Daarnaast kun je altijd naar een van de vele indoor skiplaatsen gaan. Zo heb je bijvoorbeeld in Apeldoorn een schaatsbaan waar je iedere dag terecht kan.