De leukste plekken voor je bachelor

Trouwen is denk ik wel een van de grootste dingen in je leven die gaan gebeuren. Voor het trouwen hoort er natuurlijk wel een goeie bachelor party erbij. Waar kan je nou eigenlijk het beste je bachelor party vieren? In dit artikel ga ik je wat inspiratie tips geven voor jouw bachelor. 

Bora bora 

Is jouw vriendengroep luxe gewend? Dan is Bora Bora zeker wat voor jullie. Op Bora Bora geniet je heerlijk van het helder blauwe water en luxe resorts. Je kan lekker avontuurlijk het eiland verkennen met een jeep of avontuurlijk kajakken op het water. 

De Ardennen 

Heb jij een hele avontuurlijke vriendengroep? Dan is de Ardennen zeker wat voor jullie. Mountainbiken door het bos, raften door de rivier en klimmen op rotsen. Ardennen is zeker een aanrader voor de avontuurlijke mannen. Het is ook leuk om echt te kamperen met zijn alle. Kamperen in de buitenlucht is goed voor de rust en de teambuilding. Zet die tent maar op! 

Fiji eilanden 

Houden jullie van zon, zee en strand? Dan zijn de Fiji eilanden zeker de eilanden waar jullie heen moeten. Het mooie witte strand met lekkere cocktails in jullie handen. Lekker hoor! Voor de Fiji eilanden moet je wel wat tijd vrij maken. De Fiji eilanden liggen helemaal aan de andere kant van de wereld. Maar dit mag de pret niet bederven natuurlijk. 

Ibiza

Zijn jullie echte feestbeesten? Dan moeten jullie zeker naar Ibiza gaan! Ibiza is het party eiland van Europa. Je vindt daar elke dag wel een feest met artiesten over de hele wereld. Als jullie naar Ibiza gaan dan zou ik wel genoeg geld meenemen. Het uitgaansleven is best prijzig daar. Het kan al zo zijn dat je 10euro moet betalen voor een cola. 

Bachelors zijn natuurlijk one of a life ervaringen. Deze feestjes zijn feestjes die je nooit meer gaat vergeten. Heb jij nog leuke bestemmingen? Laat het me gerust weten!