De perfecte vakantie op bora bora!

bora bora

Bij ons boekt u nu de perfecte vakantie naar bora bora. Toen ik met mijn vrouw ging trouwen wilde ik de perfecte huwelijksreis boeken. We waren al naar veel bestemmingen geweest dus ik moest creatief zijn. Het moest daarnaast een romantische vakantie worden met de mooiste stranden. Bij ons reisbureau kwamen we niet verder als curaçao waar we al een aantal keer waren geweest. Toen ging op het internet zoeken en kwam ik terecht bij Silktravel. Zij hadden de ideale vakantie voor ons in het aanbod. We kwamen hier uit bij het romantische Four Season Resort. Dit was de ideale verrassing voor mijn vrouw.

bora bora

Romantische vakantie

De vakantie op Bora Bora was heel romantisch. Het resort was voorzien van allerlei faciliteiten. Dit maakte het voor ons de perfecte plek om uit te rusten na een aantal drukke weken. We hadden veel regelen om onze trouwdag perfect te laten verlopen. Het resort was voorzien van een romantisch restaurant waar ze de lekkerste vis serveerden. Mijn vrouw en ik houden beiden van vis dus dit kwam goed uit. We hebben dan ook bijna alle dagen hier gegeten! In de avond was er een gezellige bar waar we een klein feestje hadden met onze buren. Het aantal toeristen was gering waardoor we een goede band hebben opgebouwd met een aantal mensen. Onze bungalow was op het water gemaakt waardoor we op de meest romantische manier wakker werden. Ik kon meteen in het water duiken om fris wakker te worden. Ik kan iedereen dan ook aanraden om hier een bungalow te boeken!