Een prachtige wandelvakantie Spanje

Wandelvakantie spanje

Spanje is een prachtig land waar van alles te beleven is. Veel Nederlanders zijn al wel één of meerdere keren op vakantie naar Spanje geweest. Het weer is er een stuk beter dan in het vaak regenachtige Nederland. De meeste toeristen kiezen voor een strandvakantie of bezoeken de bekende stedelijke trekpleisters zoals Barcelona, Madrid en Malaga. In Spanje is er echter nog veel meer te beleven. Voor de echte wandelaar zijn er bijna oneindig veel mogelijkheden.

De natuur en het weer van Spanje

Spanje staat natuurlijk bekend om het geweldige klimaat. Het voorjaar en de herfst zijn met name geschikt om te wandelen. Het is er dan niet te warm maar er schijnt nog wel een lekker zonnetje. De omgeving is dan voorzien van prachtige kleuren en dat zorgt voor fantastische plaatjes. Zelfs in de winter is het goed vertoeven in Spanje. Het weer is zacht en er zijn volop mogelijkheden om mooie wandeltochten te maken. 

Een wandelarrangement van Refugio Marnes

Refugio Marnes biedt speciale wandelarrangementen in Spanje aan. Als toerist kun je zo eenvoudig en snel de wandelvakantie in Spanje boeken die bij jou past. In de Costa Blanca kunnen wandelaars hun hart ophalen. Er zijn verschillende arrangementen met uiteenlopende moeilijkheidsgraden. Zowel beginnende als ervaren wandelaars kunnen in de Costa Blanca genieten van een geweldige vakantie. Bovendien is er de mogelijkheid om te kiezen tussen volpension, bed and breakfast en self-catering. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor een onvergetelijke vakantie.