Een privé rondreizen Azië is wat ik ga doen

azië

prive rondreizen azieZoals jullie weten geef ik jullie graag updates wat betreft mijn reizen. Zo had ik vorige week de knoop doorgehakt en besloten om privé rondreizen Azië te gaan doen. Dit aankomende zomer in de maand Juli. Ik was dit eigenlijk al eerder van plan, maar ik kon niet eerder vrij krijgen in verband met werk. Zo is ben ik al meerdere malen in Azië geweest maar ik heb nog lang niet alles gezien. Ik ben een type die graag een actieve vakantie wil hebben dit is dan ook precies wat ik van plan ben te gaan doen als ik eenmaal daar ben.

Ik heb mijn vakantie deze keer geboekt via venturetravels.nl. Deze site is wat mij betreft dan ook een aanrader. De prijzen zijn hier niet duur en de service is goed. Dit zijn dan ook precies de dingen die je verwacht wanneer je bij een bureau je vakantie gaat boeken. Zelf kwam ik eigenlijk per toeval terecht op deze website. Natuurlijk was ik wel op zoek naar een vakantie, echter wist ik nog niet waar ik het ging boeken.

Ook meerdere reizen mogelijk naar Afrika

venture travels

Naast privé rondreizen Azië heeft Venture Travel ook nog reizen naar Afrika. Deze bestemming staat eigenlijk ook nog op mijn verlanglijstje. Hier ga ik wellicht volgend jaar naar toe. Al zie ik wel op tegen al de vaccinaties die ik dan moet nemen.  De reden waarom ik voor een privé reis gekozen heb is omdat ik dan verzekerd ben van een goede gids. Zo kan ik de omgeving daar nog beter bezichtigen en haal ik alles uit mijn vakantie.  Heb jij nog tips voor mij, laat het me dan aub weten?

azië