FlexTent aanschaffen voor uw buitenevenementen

Wanneer u regelmatig buitenevenementen organiseert, kan het kopen van een FlexTent meer dan het overwegen waard zijn! Als organisator van buitenevenementen zult u ermee bekend zijn, dat niets vervelender is dan regen of een harde wind. Het schrikt bezoekers af, als zij nergens onderdak kunnen vinden op uw evenemententerrein. Ook een felle zon kan een reden zijn dat bezoekers uw evenement eerder dan verwacht verlaten. Door een schaduwplek te creëren voorkomt u dit. Het creëren van schaduw kan met verschillende soorten tenten. Denk bijvoorbeeld aan een traditionele partytent. Het nadeel aan een partytent is echter dat deze tenten vaak behoorlijk klein zijn.

Voordelen van een FlexTent voor evenementen

Het voornaamste voordeel van een FlexTent is dat de tent uw bezoekers bescherming biedt tegen de zon, tegen regen en bijvoorbeeld tegen wind. Ook hebben deze tenten een brandwerende werking, wat gevaarlijke situaties tijdens uw evenement tegengaat. Door voor een los tentdoek te kiezen, kunt u deze zelf tussen palen of bomen spannen. Zo voorkomt u dat er om de zoveel meter palen voor een vaste tent moeten staan. Standaard worden er tentstokken met de tenten meegeleverd, mocht u hier toch gebruik van willen maken. Het lichte gewicht van de FlexTent maakt dat u deze eenvoudig kunt verplaatsen en op kunt bergen.

De FlexTent is tegenwoordig heel eenvoudig online te bestellen. Zo heeft u deze vaak al binnen een paar dagen in huis en kunt u deze direct op uw eerstvolgende evenement gebruiken om bezoekers beschutting te bieden.