Goede vertaling Utrecht

Na een zeer geweldige vakantie, moest ik op een gegeven moment de hulp van vertaling Utrecht inschakelen. Bij thuiskomst lag er een brief op mijn deurmat en hier begreep ik geen snars van. Samen met Google en andere bronnen begreep ik er helemaal niets meer van. Dan was mij enige oplossing om de hulp van Muller Translations in te  schakelen. Mij Engels is redelijk goed, maar wat er allemaal in deze brief stond ging mij boven mijn pet. Nadat ik eerst een offerte had aangevraagd wat dit gaat kosten, heb ik een afspraak gemaakt. Want voor €0,09 cent per woord ga ik niet moeilijk doen.  

Een flinke bekeuring

Eindelijk snapte ik de bedoeling van deze brief en dat dankzij de vertaling in Utrecht, door Muller Translations. Het was een flinke bekeuring die ik tijdens mijn vakantie had opgelopen. Hier stond in geschreven dat ik door het rood was gereden met een flinke snelheid. Ik was mij van geen kwaad bewust, maar dat weerhield mij er niet van om toch maar te betalen.

Heb je ook de hulp van een vertaler nodig, neem dan contact op met Muller Translations. Dit eenmansbedrijf is van vele markten thuis en wellicht kan zij jou ook helpen.