Gratis parkeren op Schiphol?

Heeft u altijd al de trein gepakt om bij Schiphol te komen omdat u parkeren te duur vind? Dat hoeft nu niet meer want u kunt ook gratis parkeren op Schiphol. Wij vertellen u graag meer.

Fabel of feit

Het gratis parkeren bij Schiphol is een feit, u moet alleen weten hoe dat moet. Want Schiphol gaat zeker niet vertellen dat dat mogelijk is. Het is zeer vervelend voor u als u een vakantie heeft geboekt, dat er ook nog eens extra kosten bij komen voor het parkeren. Schiphol vraagt al snel hoge prijzen voor het parkeren van uw auto. Het is natuurlijk veel beter als u dat geld kunt gebruiken op vakantie!

Mogelijkheden

Er zijn heel veel mogelijkheden om gratis te parkeren bij Schiphol, dit is natuurlijk legaal. Zo kunt u ervoor kiezen om de openbare parkeerplekken te gebruiken rondom Schiphol, Ook is een optie om uw auto bij een treinstation neer te zetten. Dit is allemaal goed te doen en hoeft u eigenlijk alleen een goedkope Taxi 2 Airport te betalen. Wilt u meer oplettendheid rondom en op uw auto, kunt u er ook voor kiezen om de auto in één van de omliggende woonwijken neer te zetten. In dit geval zijn er meer mensen die uw auto kunnen zien en meer mensen die erop letten.

schiphol-park-travel-3-parkeren-schiphol-4(p-location,1783)(c-0)

Last minute

Er zijn bij Schiphol zelf verschillende keuzes van parkeren, een tip is om een last minute vlucht te boeken. Als u dit goed doet, krijgt u de beschikking over de ‘Smart parking’ van Schiphol. Dit geeft u veilig parkeren, wat heel betrouwbaar is en het is goedkoop parkeren.

maxresdefault