Ik ga Machu Picchu bezoeken

Omdat ik graag de Machu Picchu wil bezoeken, ben ik opzoek gegaan op het internet. Door Machu Picchu bezoeken in te typen bij de bekende zoekmachine, kwam ik verschillende website tegen die een reis naar Peru kon verzorgen voor mij. Zo ook de website van ToPeru kwam ik tegen. Deze website sprak mij meteen erg aan, vooral omdat dit bedrijf alleen maar reizen verzorgt naar Peru. Perfect voor mij dus en maakte daarom een afspraak met deze onderneming. Een vriendelijke medewerker hielp mij en beantwoorden al mijn vragen. Zo vertelde zij mij dat de berg, dat is het eigenlijk, moeilijk met eigen vervoer te bereiken is en dat er wel een bus gaat die jou bij de ingang van het archeologische complex brengt. De rest moet jij gaan lopen, maar dat was geen probleem voor mij. Omdat deze medewerker, van dit bedrijf, mij zo goed hielp. Besloot ik om de reis te boeken bij deze maatschappij. Al snel kreeg ik de offerte overhandigd en deze viel mij echt heel erg mee. Zo kon ik mijn droomreis gaan maken.

Machu Picchu

Zeer tevreden

Nu ik de Machu Picchu hebt bezoekt, raak ik niet uitgepraat erover. Het was al mijn geld waard. Het is ook echt de moeite waard om de Oudeman Hoogte, dat betekent Machu Picchu, te bezichtigen. De reis er heen valt ook mee en jij ziet daar de mooiste uitzicht ooit.

Peru