Ik kan niet wachten om naar ons vakantiehuis Finland te vertrekken

vakantiehuis-met-hondIk kan niet wachten om naar ons vakantiehuis Finland te vertrekken

 

Finland is een van de mooiste landen waar ik ooit geweest ben en ik wist daarom ook altijd al dat ik er nog eens naar terug wilde. Soms heb je die drang echt, dan heb je een heel fijne herinnering aan een plek overgehouden en is het erg mooi die ervaring nog eens te herhalen. Mijn vriendin was bovendien nog nooit in Finland geweest en dat zag ik als reden te meer om die reis naar dit mooie land nog eens te maken, ditmaal vergezeld van mijn lief, die ik alles wel eens zou laten zien. We boekten een vakantiehuis Finland dat volgens de plaatjes en de omschrijving echt prachtig zal zijn. We wilden namelijk niet direct rondtrekken, maar de kerstdagen eerst in een vakantiehuis Finland doorbrengen. Nadat die dagen voorbij zijn, waarvan we ongetwijfeld enorm zullen genieten, trekken we verder naar andere gebieden in Finland en gaan we ook nog andere wonderen der natuur aanschouwen. In het huis hebben we een eigen open haard en ik stel me zo voor dat we ons daar veel zullen bevinden. Na urenlange wandelingen, iets waar wij oprecht van houden, is er niets lekkerder dan je op te warmen aan een lekker vuur. We nemen een voorraad boeken mee, zodat we ook lekker weer eens kunnen toekomen aan lezen, want ook dat lijkt wel weer een eeuwigheid geleden, het moment dat ik een boek aanraakte.