Ik vind strandballen bedrukken helemaal top!

Afgelopen zomer heb ik strandballen laten bedrukken bij Max strandartikelen. Een strandbal is erg leuk voor op het strand je kan er veel spellen mee spelen en het zorgt altijd voor plezier met vrienden en familie. Wij nemen dan ook elk jaar een strandbal mee op vakantie. Sinds afgelopen zomer laten wij strandballen bedrukken bij Maxilia. Ik ben erg blij met deze website omdat we nu eindelijk mooie strandballen van kwaliteit hebben. Voorheen bestelde ik ze via andere websites en gingen de strandballen vaak al na twee dagen kapot. Dit moet natuurlijk niet de bedoeling zijn en daarom wilde ik hier afgelopen zomer iets aan doen. Ik ben toen op het internet gaan zoeken naar een website waar je voor een leuke prijs strandballen kan kopen. Ik kwam er toen achter dat je op deze website ook strandballen kan laten bedrukken. Dit leek mij erg leuk om te doen. Ik had meteen een leuk idee want ik wilde de namen van iedereen die meeging op vakantie op de strandballen laten drukken.strandbal1

Een erg goed idee

Ik heb uiteindelijk voor dit idee gekozen. De strandbal met alle namen er op zag er erg mooi uit en we hebben er de hele vakantie erg veel plezier van gehad. Deze bal bleef tenminste wel heel en dat laat zien dat de bal van zeer hoge kwaliteit is. Ik ga de bal komende zomer weer meenemen en als hij dan toch aan vervanging toe is weet ik nu in ieder geval waar ik goede strandballen kan kopen!strandbal2