Interessante sportieve reizen

sportieve reizen

Voor leuke sportieve reizen moet je eens contact opnemen met Genna Well-being Concepts. Samen met één van hun partners  Leizaola Tours, verzorgen zij leuke trips naar het Baskenland. In deze omgeving is de natuur zo mooi en ongerept, dat het zeker de moeite is om hierheen te gaan. Wandelen, mountainbiken of watersporten, het is hier allemaal mogelijk. Mijn voorkeur gaat uit naar fietsen, want op deze manier kan je beter en sneller door de omgeving fietsen en dus ook meer zien. De Nederlandse Jitze en Irene zullen er alles aan doen om je op weg te helpen in deze prachtige omgeving. sportieve reizen

Wat een geweldig land

Wat heb ik genoten tijdens één van de sportieve reizen, die door Genna Well-being Concepts worden georganiseerd. Vaak genoeg iets ik in de buurt van mij woonplaats, maar dat is inmiddels bekend terrein en daarom wilde ik mijn hobby in het buitenland uitvoeren. 

Onlangs heb ik mij aangesloten bij de Genna Well-being Concepts. Het doel hiervan is het verbinden en gelijkgestemden bij elkaar te brengen. Joop van Beek, zelf werkzaam als coach en personal trainer en voor meer informatie hierover kan je het beste met hem contact opnemen. Joop is telefonisch of via mail bereikbaar.