Kijk eens op: www.villaazuro.com!

www.villaazuro.com

www.villaazuro.comHet is gelukkig weer zomer en ik ben inmiddels al op vakantie geweest. Daarom kan ik u vandaag de volgende tip meegeven: op www.villaazuro.com vind je namelijk een hele leuke vakantie voor een mooie prijs. Ik ben hier een week geleden geweest en dit is mij zeer goed bevallen. Het is dan wel in Turkije maar dit was toch wel echt een heel veilig gebied. Samen met mijn man ben ik namelijk naar het St Tropez van Turkije geweest. Een erg romantische plek en hier hebben wij volop genoten.

Wij hebben een villa gehuurd op www.villaazuro.com en deze villa’s staan op een van de mooiste plekken op het schiereiland Bodrum wat ook het St. Tropez van Turkije genoemd wordt en hebben vrij uitzicht over de prachtige baai van Gundogan. De villa zelf is echt prachtig en dat voor een mooie prijs. We hadden een geweldig uitzicht en van het zwembad hebben wij ook echt enorm genoten. De plek zelf is erg mooi en romantisch en mijn man en ik zijn hier helemaal tot rust gekomen.

www.villaazuroPrachtig schiereiland!villa

Het schiereiland Bodrum is echt prachtig. Ik had hier nog nooit van gehoord tot dat een goede vriendin van mij hierover vertelde wij hebben toen geboekt en nu kijken we terug op een top vakantie. De vakantie was zelfs zo leuk dat we ervoor hebben gekozen om volgend jaar weer te gaan! We hebben nu al geboekt voor volgend jaar en ik kan nu al niet meer wachten. Lijkt je dit ook wel wat? Neem dan een kijkje op de website.