Last minute vakantie dordogne erg goedkoop!

 

 

 

 

Op het laatste moment nog een een ruime week op vakantie gaan, dat moet toch kunnen! Via het internet ging ik dan ook zoeken naar verschillende last minute reizen. Zodoende ben ik dan ook terecht gekomen bij last minute vakantie dordogne. Na een jaar zwaar werken was ik wel toe aan een vakantie. Ik had drie weken vrij van werk, en ik had eerst niet aan gedacht om op vakantie te gaan. Vanwege een paar andere dingen in mijn privé leven, besloot ik toch maar om er even tussen uit te gaan. Vandaar mijn keuze voor een last minute vakantie dordogne.Steeds meer mensen kiezen deze stad uit als ze even willen ontspannen. Het is hier ook vaak lekker zonnig dus de kans dat je bruin terug komt is groot.

Een heerlijke rustgevende vakantie helemaal alleen!

Eenmaal aangekomen bij mijn vakantie huisje begon eindelijk mijn vakantie. Natuurlijk nam ik eerst mijn vakantie huisje even onder de loep. Alles zag er netjes en schoon uit. Ik had zelfs de beschikking over een jacuzzi en een eigen privé zwembad. Alle randvoorwaarden waren perfect, dat gaf me een goed gevoel. De eerste avond besloot ik gelijk om een kijkje te gaan nemen ,in het uitgaansleven van Dordogne. Het uitgaansleven was niet zo bruisend ,als in de grote steden van Nederland. Daar in tegen was het uitgaan in Dordogne wel erg gezellig. Iedereen deed gezellig tegen elkaar, dat was leuk om te zien! Uiteindelijk was het gewoon een top vakantie, en heb ik heerlijk alleen genoten!