Nooit kunnen bedenken dat ik ooit naar Turkije op vakantie zal gaan. Ten eerst ben ik nooit verder weg geweest dan Texel, en ten tweede durf ik niet te vliegen.  Ik heb wel altijd gezegd dat als ik ooit een loterij win, ik een verre reis ga maken. Een loterij winnen zal ik wel nooit meemaken dus ik durfde best te zeggen dat ik een verre reis ging maken. Maar wat op die 15e april gebeurde, kan ik nu nog niet navertellen zonder in tranen uit te barsten, tranen van geluk wel te verstaan. Die bewuste dag kregen we het bericht dat we de hoofdprijs in een loterij hadden gewonnen, en een flinke hoofdprijs. Nu gaan we op vakantie riep mijn man meteen, op vakantie naar een vakantiehuis Turkije. Dit is wat hij altijd al wilde, maar omdat ik niet durfde te vliegen had hij deze wens maar laten gaan. Maar nu we dus de gelukkige winnaars waren van een grandioze prijs, kwam zijn wens weer naar boven, ach ja, dan gaan we naar een vakantiehuis Turkije zei ik zachtjes. Meteen op het internet gekeken en we zagen een mooie bestemming, in het plaatsje Gundogan / Turkije. Moet zeggen dat daar een geweldig mooie villa te huur stond, op een schiereiland, wat ook wel het St. Tropez van Turkije wordt genoemd. 2b69f362d55ed9af3cf400263cff10fd_DSC_2128

We gaan naar Turkije op vakantie

Nooit verwacht, maar we gaan naar Turkije op vakantie. Best wel tegen de reis op zien, maar stiekem ook wel heel veel zin om naar de mooie villa te gaan. Kan zeggen dat ik er enorm zin in heb. 63013d6c218180bafcccdf6a685e7110_DSC_2311