Ook mijn zus wilde die leuke kinder bikini voor haar dochter

Ben je opzoek naar een leuke kinder bikini die goed is van kwaliteit en ook nog eens erg goed is als het gaat om de prijs? Dan ben je bij 4activekidz.nl echt aan het juiste adres. Ik kijk samen met mijn dochter erg uit naar de zomer en zeker ook naar de zomer vakantie die ik net samen met mijn man heb geboekt. Daarom ben ik ook nu al bezig met de voorbereidingen zoals het shoppen van kleding. Mijn dochter is elk jaar weer in een grotere maat en dus kan zij mooi helpen met het uitzoeken hiervan. Een erg leuke site is het om je kind zelf iets uit te laten zoeken omdat het met de kwaliteit en de prijs wel goed zit!

Ook mijn zus is inmiddels een tevreden klant

Toen de kinder bikini binnen was en mij dochter erg trots voor de spiegel stond was zij erg tevreden hierover en ik automatisch ook. De pasvorm was erg mooi en zat ook erg lekker verklaarde mijn dochter. Toen mijn zusje die dag bij mij op de koffie kwam met haar dochter, en ik haar de nieuwe zwemkleding liet zien van mijn dochter, wilde zij direct weten waar ik deze vandaan had. En zo stond ik al snel reclame te maken voor deze zeer aan te raden site. Mijn zus is inmiddels ook een tevreden klant van dit bedrijf en ik weet zeker dat zij net als ik bij het volgende seizoen weer een bestelling zal gaan doen.