Origineelste vakantie met je partner

Het is weer zomer en dat betekent dat veel mensen op vakantie gaan. Door het internet tijdperk kunnen we tegenwoordig veel zien. Dit betekent ook dat we heel veel vakantiefoto’s zien van vrienden (en niet vrienden). De foto’s zijn soms zo mooi dat het lijkt alsof je er zelf bent. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar een land waar niet veel mensen heen gaan in de zomer. Dit is ook het onderwerp van dit artikel; de meest originele vakantiebestemmingen.

Rusland

Op vakantie naar Rusland is niet zo populair maar oh wat is het een mooi land. Een vakantie is Rusland kan heel leuk zijn aangezien het een reusachtig land is je dus zelf kan bepalen wat voor soort vakantie jij wilt.

Israël

Israël is een vakantiebestemming die helemaal niet zo populair is. Het valt dus zeker al onder de unieke bestemmingen. Het is een prachtig land. Het zuidelijkste puntje, Eilat, is ook zeker een aanrader als je houdt van duiken.

Azerbeidzjan

Veel mensen kennen dit land waarschijnlijk niet eens. Als je Formule 1 fan bent weet je dat dit een land is waar er ook geracet wordt. Het is een hele moderne stad waarbij je heerlijk kan eten en mooie gebouwen kan bewonderen. Het is hier ook vaak lekker weer dus een dagje naar het strand zit er ook zeker wel in.

Namibië

Namibië wordt gezien als een van de originele reisbestemmingen als we het over Afrika hebben. Hier kan je eigenlijk doen wat je in heel Afrika kan doen, alleen is het niet zo toeristisch. Het is een verassende vakantie die je nooit zal vergeten.