Packing cubes voor een geordende koffer!

Packing cubes

Met Packing cubes kun je er eenvoudig voor zorgen dat alles in je koffer goed gesorteerd is. Iets wat  bij mij nogal geregeld een probleem geeft. Ik krijg het namelijk nooit voor mekaar om mijn man zijn schone en vieze kleding gescheiden te houden. Geregeld kan ik alles opnieuw gaan wassen en daar zit ik niet bepaald op te wachten. Zodoende geef ik hem altijd een zakje mee als hij weer op zakenreis gaat. Alleen wordt hier geen gebruik van gemaakt. Of hij vergeet het om te gebruiken of hij heeft er geen tijd  voor. Nou ja, dan ga ik met plezier opzoek naar een andere oplossing voor hem. Hem de kleding zelf laten wassen is geen oplossing aangezien hij dit van mij niet hoeft te doen.

Packing cubes

Vrij snel heb ik het gevonden

Tijdens mijn zoektocht op het internet had ik het vrij snel gevonden. Ik was namelijk terecht gekomen op de website van packlikeapro.nl. Hier kun je packing cubes bestellen die ideaal in gebruik zijn. Diverse kleuren en bovendien staat het een stuk netter dan dat hij een plastic tasje mee heeft toch. Uiteindelijk heb ik er wel voor gekozen om er gelijk een paar te bestellen. Zo weet ik in ieder geval zeker dat hij hier gebruik van zult maken!

Packing cubes