Met je partner op reis naar Bali

Samen met je partner op reis. Het is zo’n moment waarbij jullie mooie herinneringen kunnen gaan maken, maar ook veel met elkaar zijn opgescheept. Een geslaagde reis begint daarom bij het kiezen van de juiste bestemming. Een avontuurlijke en tegelijkertijd romantische reis naar Bali wordt de laatste jaren steeds vaker gemaakt. Hieronder lees je enkele redenen waarom het steeds populairder wordt om een reis naar Bali te maken als een stelletje.

Dit is waarom ook jij een bezoek aan Bali moet brengen

In Nederland kijken we het hele jaar uit naar die paar twijfelachtige weken zon in de zomer. Dat doen de mensen op Bali niet. Behalve dat ze daar het regenseizoen kennen is het er het hele jaar door rond de 30 graden. Een lekker temperatuurtje dus! Combineer de temperatuur met de adembenemende stranden die er zijn en je hebt een geschikte bestemming om te bezoeken.

Maar zonnen kunnen we in Europa natuurlijk ook. Waarom gaan we dan naar Bali. Het Indonesische eiland wordt ook wel het eiland van de duizend tempels genoemd. En er staan ook letterlijk tempels over het hele eiland met de Uluwatu tempel als hoogtepunt naar onze mening. Een aanrader is om de Kejak dance bij te wonen die bij deze tempel wordt georganiseerd. Op deze manier ervaar je de Hindoeïstische cultuur en maak je een hele andere wereld mee.

De rest van het eiland staat ook bekend om de mooie natuur. In het zuiden op de toeristische plekken zie je hier weinig van, maar je kunt een eigen scooter huren en hiermee het eiland gaan verkennen. De gebieden van Bedegul en in Kintamani zijn schitterend om met je scooter rond te rijden. Bij Kintamani is het mogelijk om de vulkaan de Batur te beklimmen in de nacht. Hiervoor dien je wel een tour te boeken, want het wordt over het algemeen niet toegelaten om zonder een tour naar de top van de vulkaan te gaan. Eigenlijk hebben alle gebieden op Bali hun eigen bijzonderheden, waardoor het al een aanrader is om deze plekken te bezoeken.

Verder is Bali een eiland waar letterlijk alles te beleven is, want er is een ongekend uitgaansleven, je kunt spotgoedkoop heerlijke massages nemen en je geniet van het lekkerste eten uit de Indonesische keuken. Kortom, een vakantie die bij jou en je partner nog lang bij zal blijven!