Pechhulp houdt je op de weg

Heb je wel eens met pech stil gestaan langs de kant van de weg? Wat een vervelend gevoel is dat toch. Vooral als je zelf helemaal geen verstand van auto’s hebt is het erg onhandig. Of als je net op een heel drukke weg rijdt als je plotseling merkt dat er iets begint te haperen. Gelukkig is er de pechhulp die je kan helpen met dit soort problemen. Door het inschakelen van de pechhulp kun je snel je reis weer vervolgen.

Meer dan pechhulp

Er kunnen zich echter ook kleinigheden onderweg voordoen waarvoor je niet de pechhulp in wilt schakelen. Zolang je nog door kunt rijden voelt dat immers onnodig. Toch kunnen deze kleinigheden ervoor zorgen dat je met een ongemakkelijk gevoel achter het stuur zit, omdat je geen idee hebt wat dat knipperende lampje op je dashboard betekent of omdat je niet weet wat er nu plotseling rammelt in je auto. Je zou dan graag iets soortgelijks als de pechhulp in willen schakelen om er zeker van te zijn dat je met een gerust gevoel door kunt rijden.

 pechhulp_zomerblog_stephan_05_300x180

Voorkom verrassingen

De ANWB speelt daar nu op in door, naast de pechhulp, de wegenwachtservice aan te bieden. Telefonisch kun je het probleem met een van hun mobiele monteurs overleggen en deze kan je dan vaak vertellen of je door kunt rijden of dat het verstandig is om de auto stil te zetten. Als het nodig is, dan kan de monteur ook naar je toekomen om het probleem na te kijken. Hiermee voorkom je vervelende verrassingen en voorkom je dat je uiteindelijk echt van de pechhulp gebruik moet maken. Het fijne van deze service is dat deze gratis, onafhankelijk en betrouwbaar is. Ook bij kleine onzekerheden en problemen helpt de wegenwacht je dus weer op weg.