Topvakantie 8 dgn Santorini-Naxos (2* hotels)

Als u op zoek bent naar een leuke vakantie waarbij u naar verschillende eilanden kunt, dan is de Cycladen wellicht iets voor u. Cycladen is 1 van de mooiste eilandgroepen van Griekenland die bestaat uit de eilanden Santorini, Mykonos, Naxos, Paros en Ios. Het zijn allemaal kleine eilandjes die omringd worden door een azuurblauwe zee. U kunt verschillende vakanties kiezen waarmee u dus de verschillende eilanden kunt bezoeken.

Als u ervan houdt om met het vliegtuig te gaan dan kunt u uw vakantie beginnen op het eiland Santorini. U kunt er daarna voor kiezen om diezelfde dag of een andere dag met de boot naar een ander eiland te gaan. Per eiland wordt aangeraden om een aantal dagen te verblijven zodat u niet steeds van hotel hoeft te wisselen. Wij raden u ook zeker aan om als laatst op Santorini te overnachten omdat het vliegtuig ook van hier vertrekt.

De weeromstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw reisschema verandert zal moeten worden. wij raden u aan om dus pas plannen te maken als u zeker weet dat het mogelijk is op die dagen.

Het voordeel van Griekenland is dat u hier gewoon kunt betalen met de Euro. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken om het wisselen van geld.

De reden dat veel mensen voor Griekenland als hun vakantieplek kiezen komt vooral door het warme weer, het lekkere eten en de gastvrije bevolking. Er zijn vele soorten gerechten die u zou kunnen proberen.