Egypte is een plek die aan de Rode Zee ligt en beschikt over warm klimaat en diverse bezienswaardigehden uit de oudheid. Hierdoor wordt jouw vakantie een success, want je kan ook snorkelen, duiken en cultuur snuiven. Verder kent het land enkele grote stede zoals Caïro en Alexandrie. In dit artikel zullen wij het hebben over een heerlijke vakantie naar Egypte.

Populaire bestemmingen in Egypte

Wanneer je op vakantie in Egypte bent, kun je een aantal andere leuke plekken bezoeken. Ook al ben je al eens naar Egypte gekomen, het is altijd gezellig om de plekken weer te bezoeken. De plekken die je kunt bezoeken zijn:

  • Hurghada: Dit is de bekendste en populairste vakantiebestemming in Egypte. Hier bevindt je een groot aantal hotels en een strand met kleurrijk koraal. Verder kom je hier diverse winkeltjes, restaurant en bars tegen. Hier wordt jouw veiligheid ook gegarandeerd dus je kunt heerlijk genieten van de mooie uitzichten.
  • Sharm el Sheikh: Naast Hurghada is Sharm el Sheikh ook een van de bekendste toeristen bestemmingen. Je kunt vanaf Sharm el Sheik met een heleboel excursies meedoen zoals het maken van een quad-tour en kameel rijden. Verder kun je ook genieten van de kleurrijke onderwaterwereld.
  • Marsa Alam: Ten zuiden van Hurghada op een afstand 300 kilometer ligt Marsa Alam. Deze stad is voornamelijk een paradijs voor degene die van watersport houden. Met de koralen die aan de kust liggen kun je dolfijnen, zeeschildpadden, zeekoeien, morenen en kleurrijke vissen gaan spotten.

Verder beschikt een Egypte reis over nog meer bezienswaardigheden op het gebied van historie. Ook vind je in Egypte gezellige winkels waar je kan shoppen en lekker eten.