Zit u er aan te denken om dit jaar op vakantie te gaan naar Languedoc Roussillon?
Nou dan willen wij u graag wijzen op Villapark Les Cammazes. Wat een fantastische locatie! Wij zijn hier 2 weken geweest en hebben ons echt geen moment verveeld.

Wij hadden 2 kinderen bij ons van 6 en 4 jaar en die hebben zich uitstekend vermaakt in de omheinde tuin. Het huisje is groot. Huisje is eigenlijk ook een verkeerd woord. Het is echt wel een vakantievilla. Alles wat je je maar wensen kunt. Luxe, 2 badkamers, meerdere slaapkamers, alles gelijkvloers wat ideaal is met kleine kinderen want dan heb je ook geen last van open trappen enz. Wij hebben ook heel vaak gebruik gemaakt van de bijbehorende BBQ. Ideaal voor de warme zomeravonden. Wanneer de kinderen eenmaal op bed lagen zaten wij nog met onze rosé na te genieten in de tuin. Onze auto kon zelfs in de garage. Echt super.

Le_Lac_bleu_zwembad_vakantie_Frankrijk-210x115-crop-fff VDS_-_park_4-210x115-crop-fff zwembad-210x115-crop-fff
Omgeving

De natuur is prachtig. Het park ligt aan de rand van een klein dorpje. Je bent hier snel doorheen maar het is er wel heerlijk rondwandelen. Je waant je echt tussen de Fransen en hun manier van leven.

In de nabije omgeving ligt een groot zwemmeer waar het heerlijk vertoeven is. De kinderen hebben zich hier echt vermaakt. En natuurlijk mag een uitstapje aan Le Cité in Carcassonne niet ontbreken.

Gewoon super!

Zie voor meer info: Vakantiehuis huren Frankrijk