Via www.goedkope-vliegtickets.nl naar mijn nieuwe werk

tix_01Via www.goedkope-vliegtickets.nl naar mijn nieuwe werk

Ik heb de opleiding gedaan voor toerisme, en wou altijd al werken in het buitenland zodat ik mijn grenzen kon verleggen en dingen van de wereld kon zien, zodat ik als persoon ook beter werd.
Aangezien er geld moet worden verdiend om te kunnen reizen ben ik gaan werken bij een reisbureau, ik was stikjaloers op al die reizen die voorbij kwamen maar wist dat mijn tijd nog wel zou komen. Stiekem had ik ondertussen al een heel plan gemaakt over waar ik naartoe zou gaan, is ook niet zo gek voor een meisje met dromen. Na een tijd was ik het helemaal zat om te werken achter een computer en heb dan ook ontslag genomen om te gaan werken in het buitenland. Ik ging zoeken op enkele tickets en werd doorverwezen naar www.goedkope-vliegtickets.nl zo kwam ik terecht bij de beste deals en de mooiste prijzen. In overleg met mijn nieuwe werkgever hadden we besloten dat ik bij zou springen in het hotel, maar me vooral zou focussen op de mensen en het begeleiden van groepen. Mijn nieuwe toekomst stond te stralen en door www.goedkope-vliegtickets.nl hield ik nog geld over om een autootje te huren daar. Ik ben vanaf het vliegveld dan ook niet opgehaald maar ben zelf gereden om een beetje de sfeer en kalmte van Spanje te proeven. Dit was werkelijk waar de beste zet in mijn hele leven, ik werk en woon in het buitenland, ben in contact met mensen en ben hele dagen bezig met van alles en nog wat.