in Spanje gaan wonen

Lekker op het strand zitten met een tequila en helemaal niks doen in het weekend. De droom van iedereen toch. Deze droom kan werkelijkheid worden met Puur Spanje. Puur Spanje is een makelaar die actief is in Spanje. Ze helpen nederlanders aan een mooi huis in Spanje. Soms kan het best lastig zijn om een goed huis te vinden in een vreemd land zeker als je de taal niet spreekt. Puur Spanje kan je hierbij helpen. Ze hebben al vele jaren ervaring in het verkopen van huizen in Spanje. Puur Spanje is een familie bedrijf ontstaan door de pure liefde voor Spanje. Ze gingen hier vaak op vakantie en hun familie is daar ook gaan wonen. Doordat de familie ging verhuizen naar Spanje kwamen zij erachter hoe moeilijk het was om een geschikt huis te vinden in Spanje.

Huis kopen

Werkwijze

De werkwijzen van Puur Spanje is heel eenvoudig. Ze maken een afspraak met jou. Tijdens deze afspraak ga je bespreken wat je zoekt in een huis en waar in Spanje je wilt verblijven. Zij gaan vervolgens voor jou op zoek naar een huis in Spanje die jouw criteria bevat. Als ze een paar huizen hebben gevonden gaan ze weer met jou in gesprek om te kijken welk huis je het meeste bevalt. Dan ga je vrijblijvend naar Spanje om de huizen te bezichtigen en de omgeving te verkennen. Als je tevreden bent met het huis wat je hebt gekocht, worden de juridische zaken en de contracten door Puur Spanje geregeld voor jou.

Mooi Spanje

Aanbod

Op de website van Puur Spanje kan je het aanbod zien van de huizen die ze nu tot hun beschikking hebben. Hier kan je alvast inspiratie opdoen voor ideeën. Ook kan je bekijken wat voor huizen er in een bepaalde omgeving staan.

Bron: woning kopen in Spanje