Brabant kampeerboerderij blijft geweldig!

2061723204Voor wie al eens bij Brabant kampeerboerderij is geweest kan het erkennen dat het echt geweldig is daar! Perfecte ambiance met gezellige mensen om je heen maken je vakantie top. Voor enkele weken geleden zijn wij met vrienden ook bij deze boerderij geweest en zoals ik het heb ervaren had ik nooit verwacht. Lage kosten met een geweldige vakantie, beter als dit hoefde voor mij gewoon niet. Bij mijn zoektocht naar een geschikte vakantieplek in Nederland ben ik bij hun op de website terecht gekomen. De foto’s die erop werden weergegeven waren al prachtig om te zien, dan had ik nog niet de slaapplek gezien. De slaapplaatsen waren perfect, we konden namelijk met de gehele groep in een ruimte slapen.

Online boeken.1651733499

Het voordeel wat ik wel heb is dat je bij Brabant kampeerboerderij ook online kan boeken. Zo hoef je er zelf niet de deur voor uit te gaan maar kan je vanuit je stoel je vakantie boeken. In de eerste instantie wist ik niet goed dat dit betrouwbaar was, toch heb ik deze stap genomen aangezien er toch nog geen betalingsplicht was. Nadat we geboekt hadden ontving ik ook vrij direct een bevestiging in mijn mail. Dit geeft je een prettig gevoel en kan je met een gerust hart wachten tot de grote dag. Als wij er zijn geweest laat ik hier wel een review achter!248601511