Deze camping Frankrijk is de ideale locatie voor een eerste vakantie samen

Pop_Up_Tent-300x225Deze camping Frankrijk is de ideale locatie voor een eerste vakantie samen

 

Mijn nieuwe vriend en ik gaan dit jaar voor het eerst samen op vakantie, een hele belevenis voor ons beiden. Al jaren heb ik geen vaste vriend meer gehad en het is voor het eerst dat ik me weer sinds lange tijd heb opengesteld voor iemand en het voelt heel goed dit soort dingen weer samen met iemand te ondernemen. Beiden fantaseren we vast een beetje over de aankomende zomer en die is nog ver genoeg om alle opties de revue te laten passeren. En toch hebben we al gekozen voor een bestemming, we willen namelijk door Frankrijk rondreizen. Je kunt wel naar een land heel ver weg gaan waarvan je cultuur nog niet zo goed kent, maar dan loop je het risico dat de trip zich focust op alles wat het land je te bieden heeft en je niet zoveel oog voor elkaar hebt. Ik voelde me prettig bij een rondreis maken door een land dat we allebei al kennen en telkens van een camping Frankrijk naar een andere te hoppen en zodoende toch nog heel veel variatie hebben – zij het dan op een heel ontspannen manier. Ik ben vast gaan rondkijken voor in elk geval die eerste camping Frankrijk die we zullen aandoen, en daarvoor heb ik gekozen voor een prachtige camping aan de Drome. De Drome is een echt heel sprookjesachtige rivier waaraan het echt genieten is, weet ik nog van de vorige keren dat ik op een camping aan die rivier zat. Vroeger als kind kwam ik er al, en wij beleefden daar altijd de mooiste dingen, het is er namelijk echt mystiek en de natuur is zo mooi. Aangezien wij echte natuurliefhebbers zijn is dit dan ook de ideale locatie voor een eerste vakantie samen!