Een robuuste werkboot

Na vele pogingen was het eindelijk gelukt mijn oude sloep te verkopen. Het was een hele opluchting, want er ging heel wat onderhoud in zitten. Niet alleen een kostbare zaak, maar vooral een tijdrovende. Voor mij was het duidelijk dat ik dat niet meer wilde. Daarom ging ik op zoek naar een sterke en duurzame boot die niet ieder jaar geschilderd zou hoeven worden. Het moest een onderhoudsarme boot zijn die eenvoudig aan te passen was. In het begin had ik geen volledig beeld van wat voor type boot het nu precies moest worden. Het zoeken naar de ideale boot liep dan ook al snel stuk. Totdat mijn compagnon me tipte over Tenderline. Volgens hem maakten ze al jarenlang uitstekende boten – hij had er zelf ook één – en gaven ze goed advies.

Tenderline-G7-4

Tenderline-Werkplaats-12

Tenderline-Rascal-530-4
Heldere advisering op maat

Die avond schreef ik mijn wensen- en eisenlijstje op papier. Zo had ik een indruk van waar de ideale boot voor mij aan moest voldoen. Op de website van Tenderline vond ik het contactformulier waar ik een contactverzoek kon achterlaten. Dan is het afwachten. Bij sommige bedrijven hoor je nooit meer wat terug, maar de vriendelijke medewerkers van Tenderline lieten de volgende dag al van zich horen. We hadden meteen een goed gesprek, waarbij we de wensen en eisen op een rijtje zetten. Het is uiteindelijk een werkboot geworden van solide aluminium, lichtgewicht en toch ijzersterk.