Geweldig, boot huren Biesbosch

Dit jaar zijn we voor de verandering een keer in Nederland gebleven. Elk jaar naar het buitenland gaan is natuurlijk wel leuk, maar er is in Nederland nog zoveel te zien en te doen. We hebben nu eens totaal iets anders verzonnen, we gaan dagjes uit maken, iedereen verzint een keer ene dagje uit. Zo was het deze keer mijn taak om een leuk dagje uit te verzinnen. Via het internet kwam ik op de site van boot huren Biesbosch terecht, ik was meteen verkocht. Wat is leuker dan een dagje te gaan varen met een eigen bootje, en het mooie is je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig. Toen ik wist wanneer iedereen mee kon gaan heb ik online een afspraak gemaakt, lekker makkelijk. Omdat het een verrassing was waar we heen gingen heb ik mijn uiterste best gedaan om mijn mond niet voorbij te praten. Maar toen we bij de haven aan kwamen rijden was het al snel duidelijk, iedereen was dolblij dat we gingen varen. Na een korte uitleg kregen we de sleutel van de boot en konden we op weg, althans op het water zullen we maar zeggen. Ik weet wel dat we dit uitje, een boot huren Biesbosch zeker vaker gaan doen, wat een mooie omgeving, en wat een rust. Robuust_Sloep-B003

Iedereen heeft genoten

Helaas komt aan alles een einde, ook aan onze geweldig tocht met de boot. Ik had voor onderweg een flinke picknickmand meegenomen, dus nadat we een gezellig plekje hadden gevonden waar we konden aanmeren hebben we lekker gegeten, echt een super dag, zeker voor herhaling vatbaar. 292-300x150