Favorietxl.nl voor onze bijzondere woning

Favorietxl.nl voor onze bijzondere woning

Zelf kende ik favorietxl.nl nog niet maar was ik wel al jaren bezig met het verzamelen van goede kampeerspullen. Een goede vriend zei tegen mij dat ik op favorietxl.nl moest kijken, daar stond namelijk alles wat ik nodig had. Ik was een beetje sceptisch, ik vind online winkels nog echt even wennen. Maar toen ik op favorietxl.nl kwam snapte ik wat hij bedoelde. Zelf woon ik met mijn vriendin op een boot, dit betekent dat we ook afhankelijk zijn van kampeer achtige spullen. Een goede barbecue of handige opklapbare stoelen zijn voor ons erg handig. Echte meubels kunnen we niet in onze boot neer zetten. We zitten het meeste op het dek, en dit wordt steeds meer een echt mooi plekje, het voelt al als een huiskamer. We hebben bij favorietxl.nl een mooie tuin set gekocht, echt van die banken zeg maar, die je ook weer makkelijk op kan bergen, in ieder geval de kussens. We hebben drie jaar geleden besloten om op de boot te gaan wonen, het appartement werd te duur en we waren van plan om lekker veel te gaan reizen met onze boot, waarom niet er op wonen? Alles was immers aanwezig, twee slaapkamers, een badkamer met douche en twee toiletten. We hadden, of hebben, een goede keuken met eettafel en nog een bovendeel waar we ook kunnen zitten, zeg maar de woonkamer. Favorietxl.nl heeft hele goede spullen die we allemaal op onze boot kunnen plaatsen, het is eens wat anders dan gewoon een woonboulevard waar de helft al afgeschreven is.