Gezellig Efteling Overnachten

Efteling Overnachten

Heerlijk ontspannen met het hele gezin en bij de Efteling overnachten. Dat is mogelijk in Hotel de Kroon. Hier kan je heerlijk genieten van alle faciliteiten en bovendien zit je op loopafstand van dit geweldige park. Ook zit het Guesthotel in de buurt en hier mag jij als gast ook heen gaan en gebruik maken van de vele faciliteiten.

Wat is nu fijner om na een dagje pretpark niet naar huis te hoeven gaan. Je kan naar hete hotel gaan en hier nog heerlijk genieten. De kinderen kunnen hier spelen en de ouderen kunnen gezellig aan de bar plaats nemen of in de gezellige Livingroom.  

Efteling Overnachten

Bij de Efteling overnachten in een mooi hotel

Bij Hotel de Kroon is het mogelijk om een kamer te reserveren. Je hebt hier de keuze uit verschillende soorten. Je hebt kamers voor 1 tot 5 personen. Erg leuk wanneer jij met jouw gezin hier gaat overnachten. In een kleine lounge is het mogelijk om televisie te kijken en een lekker kopje koffie te drinken, deze is de hele dag door hier gratis te verkrijgen.

Voor de kinderen is hier een aparte speelkamer te vinden. Hier kunnen zij naar hartenlust spelen. Ook voor de “grote”kinderen is het hier goed vertoeven, want een tafelvoetbal en air-hockey staan hier ook.

Boek ook een zeer leuke verblijf in dit hotel, dicht bij het pretpark in Kaatsheuvel.