Hotel A73: bereikbaar én rustgevend

Stel, u komt uit het noorden van het land en u moet voor zaken naar het zuiden. Dan is het niet prettig om ’s avonds of ’s nachts nog helemaal terug te moeten rijden. De uitkomst is om een hotel te boeken, zodat u de volgende dag weer goed uitgerust op pad kunt. Natuurlijk rijdt u hiervoor niet te ver om. Hotel Maashof is wellicht en goede optie. Dit nette en gunstig gelegen hotel bevindt zich direct naast de A73, vlakbij Venlo. Ook vanuit Eindhoven, Roermond en Nijmegen is dit hotel goed te bereiken. De volgende ochtend rijdt u zo weer fris de snelweg op.

Sfeervol, ook langs de snelweg

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, bevindt Hotel A73 zich middenin de natuur. U heeft hier dan ook geen last van langsrazend verkeer. Integendeel, u verblijft te midden van een rijkelijk groene omgeving. Wel zo prettig, wanneer u op doorreis bent voor uw werk. Ook de kamers zijn allesbehalve stressvol. Alle kamers hebben een moderne en strakke inrichting. De houtaccenten en het groen maakt dit een heerlijke plaats om ‘thuis te komen’. Ook kunt u op uw eigen kamer aan het werk, alle kamers zijn namelijk voorzien van gratis Wifi, een ruim bureau en een kluisje. De badkamer met inloopdouche maakt het helemaal af. U kunt genieten en werken tegelijk tijdens een verblijf aan hotel A73. Tevens beschikt het hotel over vijf vergaderzalen. Zo vergadert u in een inspirerende in rustgevende ruimte. Natuurlijk wilt u naast vergaderen ook een vorkje prikken. Juist daarom zijn er meerdere arrangementen, variërend van een 4-uurs arrangement met bijvoorbeeld een lunch tot arrangementen van meerdere dagen waarbij u ook bij hotel A73 kunt overnachten.

Boekt u binnenkort?

Hebt u in de planning om binnenkort uw vergadering, zakenlunch of overnachting bij Hotel Maashof te reserveren? Een goede keuze, want Maashof geeft u de laagste prijsgarantie. Bekijk vooral ook even de actuele acties. Op die manier hoeft uw doorreis niet veel duurder uit te pakken, terwijl u wel helemaal tot rust komt. Een fijn idee.