Groepsaccommodatie Biesbosch gezocht!

Ieder jaar trekken wij er met onze gehele familie weer op uit! Ook deze zomer willen we weer wat gaan doen met de familie.

Nu dat het onze taak is dit jaar om iets leuks te verzinnen zat ik er al gelijk aan te denken om met ze alle een weekend weg te gaan. Een groepsaccommodatie Biesbosch en omstreken zoeken leek mij het beste aangezien we allemaal uit deze regio komen! Door te gaan zoeken op het internet zijn wij terecht gekomen op de website van Mariafarm! Dit was dan ook echt perfect voor ons aangezien er ruimte is voor maximaal 20 personen, laten wij nou net met zijn 19 in totaal zijn. Samen in een boerderij slapen zonder te worden gescheiden wanneer we naar bed gaan was perfect voor ons waardoor we ervoor hebben gekozen om te boeken.

Gemakkelijk te boekenlogo-mariafarm

Door in contact te komen met dit bedrijf hoopte ik enigszins wat korting te krijgen om zo de kosten te besparen voor andere. Ik heb ervoor gekozen om telefonisch in contact te komen met dit bedrijf met de achterliggende gedachten dat ik gelijk kon boeken. Ook de korting was voor hun absoluut geen probleem en nog geen tien minuten later stond onze boeking al gereed voor eind augustus! Door te zoeken op groepsaccommodatie Biesbosch weet ik in ieder geval zeker dat onze weekend een prachtig weekend gaat worden om nooit meer te vergeten. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat we onze familie weekend mogen beleven!

2013-05-06-09.14.41-300x200-300x200