Heerlijk! Een vakantie boeken naar Frankrijk

Vliegtickets22Heerlijk! Een vakantie boeken naar Frankrijk

Het is weer zo ver, de zomer vakantie komt er aan! Heerlijk een vakantie boeken naar Frankrijk. We gaan eigenlijk nooit ergens anders naar toe. We halen lekker verse stokbroden, genieten van het eten, genieten van de omgeving en we genieten van de stilte en de vogels de we horen. Af en toe een baantje trekken in het koude water, als ik er over vertel kan ik het al bijna voelen! Ik ben ook wel eens naar andere landen geweest maar het beviel mij en mijn man toch niet zo goed als Frankrijk. We genieten volop! We hebben een eigen caravan, het is een heel klein ding, maar we kunnen er precies alles mee doen. We kunnen koken, het is binnen koel als het buiten veel te warm is en anders om. We kunnen heerlijk opwarmen als we het koud hebben s ‘avonds. Het duurt nog heel even en dan kunnen we gaan, we gaan gewoon met de auto, en we rijden er een dagje over. We gaan ook al vijf jaar naar dezelfde camping toe, ze kennen ons goed, en het sanitair is altijd heerlijk schoon. Het eten halen we lekker zelf bij een Franse supermarkt, en we maken elke avond vers eten, het smaakt allemaal veel beter op vakantie. Ik heb al veel boeken gekocht en we hebben dus genoeg te doen, ook vind ik het heerlijk om te hand werken, de hele dag door lekker breien.