Niet te ver van Eindhoven airport ligt het parkeerterrein

Niet te ver van Eindhoven airport ligt het parkeerterrein van Centralparking.nl. Bij het afgesloten parkeerterrein van Central parking kunt u uw voertuig beveiligd achterlaten. Tevens maken we gebruik van security camera’s en bewakers die het parkeer terrein 24/7 voorziet van beveiliging. Derhalve kunt u uw voertuig zorgeloos bij Central parking achterlaten. Central service staat al jaren bekend om zijn meer dan adequate service en klantvriendelijkheid voor de klant.

In 2013 heeft Central parking de prijs gewonnen voor beste valet aanbieder. Central parking werkt exclusief met beroepschauffeurs waar u op kan rekenen dat uw voertuig in goede handen is. Om gebruik te maken van de valet service moet u eerst reserveren, dit kan uitsluitend op de website van central parking. Bij aankomst kunt u uw auto bij één van onze geselecteerde medewerkers achterlaten. En bij terugkomst zorgen ze ervoor dat uw auto weer op voor de terminal staat.

Wilt u uw reservering annuleren? Dat kan. U kunt tot 12 uur van te voren kosteloos annuleren. Binnen 12 uur moeten wij het gehele tarief bij u in rekening brengen omdat wij een parkeerplaats voor u hebben gereserveerd alsmede een chauffeur voor u hebben ingepland. Voor meer informatie betreft klantenservice, tarieven etc. kunt u terecht op onze website. eindhoven airport parkeergelegenheden