Op zoek naar een vakantiepark in Limburg?

Vakantie vieren in eigen land? Dan zijn er heel veel plekken waar je terechtkunt. Vind je Limburg een leuke provincie? Dan kennen wij een leuk vakantiepark in Limburg waar jij je prima kunt vermaken. In deze blog vertellen we je er alles over.

Welk vakantiepark in Limburg?

Het vakantiepark in Limburg dat wij aanbevelen isde Leistert. Bij dit bedrijf kun je heel veel beleven, want er zijn heel veel faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een subtropisch zwembad, bowlingbaan, golfbaan, volleybalveld en ga zo maar verder. Wil je heerlijk tot rust komen en van je welverdiende vakantie genieten? Dan kan dit natuurlijk ook voor de tent of de bungalow.

Kindvriendelijk

Veel gezinnen kiezen ervoor om een bezoekje te brengen aan de Leistert, omdat er hier heel veel te doen is. Kinderen kunnen heerlijk baantjes trekken in het zwembad of in de speeltuin spelen met andere kinderen. Bovendien organiseert het recreatieteam regelmatig leuke activiteiten, zodat de kinderen zich niet zullen vervelen in de vakantie.

ANWB topcamping

De Leistert is een camping park waar je heel veel kunt beleven. Bovendien zijn de faciliteiten ook nog eens hartstikke goed in orde. Om deze redenen is deze camping beoordeeld met maar liefst 5 sterren en heeft het park de titel ANWB topcamping. Kortom: als je hier overnacht dan weet je zeker dat je verblijft op een park wat in orde is.

Boeken?

Neem vandaag nog een kijkje op de website van de Leistert en plaats je boeking. Let erop dat je niet te lang wacht met het plaatsen van een boeking, want dit park is erg populair en veel mensen willen maar al te graag een mooie plek bemachtigen. Wees er dus snel bij om er zeker van te zijn dat je terechtkunt op de camping. Heb je nog vragen over dit park? Neem dan contact op met de specialisten van het park. Dit kan door contact op te nemen via de telefoon of de mail. We wensen je alvast een fijne vakantie!