Hotels curacao; de beste gevonden

logo_papagayoHotels curacao; de beste gevonden

Mijn vriendin en ik gaan op vakantie en waren een tijd op zoek naar hotels curacao. Of eerder gezegd; ik was op zoek naar hotels curacao. Mijn vriendin wil eigenlijk alleen maar op vakantie en ze is een ramp in dingen regelen. Ze zou haar eigen hoofd nog vergeten als die niet vast zat. Ik vind het prima om te regelen, graag zelfs. Ik heb het liefst alles goed onder controle. Zo dat ik weet waar ik aan toe ben. Mijn vriendin is daar heel erg anders in, die laat zich maar leiden. Ze weet vaak totaal niet waar we naar toe gaan. Gelukkig hebben we wel beide besloten dat we naar curacao willen. Vandaar de zoektocht naar hotels curacao. Aangezien we een aardig zakcentje over hebben gehouden aan onze vakantie geld heb ik gekozen voor een super luxe hotel. Er waren veel aanbiedingen op het gebied van hotels curacao, maar die van de papagayo beach en design leek mij het beste. En luxe, en korting. Prachtig, de kamer heeft uitzicht op de caribische zee. Wat wil je nog meer. Ik weet zeker dat dit hotel voor een goed comfortabel verblijf gaat zorgen waar mij vriendin en ik totaal ontspannen onze vakantie kunnen houden. Mochten jullie dus op zoek zijn naar hotels curacao dan is deze echt een complete aanrader. We blijven twaalf dagen, tijd zat dus om het eiland te verkennen en te genieten van de zomer zon. Ik heb er echt heel veel zin in.