Prachtige hotelkamer den Bosch!

 

 

Hallo allemaal, hotelkamer den Bosch is het onderwerp van vandaag. Maanden lang heb ik stres gehad, en ik had zelden rust. Na een paar maanden was ik hier dus echt klaar mee. Ik moest er eventjes tussen, anders kwam het niet goed met mezelf. Ik was te druk met mijn werk, en dat brak me op. Mijn vriendje wist hiervan en hij heeft mij spontaan verrast. Tijdens een avondje bank hangen, vroeg hij aan mij of ik het zag zitten, een weekendje weg te gaan. Mijn antwoordt was natuurlijk, Ja graag zelf. Mijn vriend antwoordde dan kijken we wel eventjes binnenkort, op een hele botte manier. Een dag later had hij opeens een hotelkamer den Bosch geboekt, en we gingen dus een weekendje samen weg naar den Bosch!  Ik had er super veel zin !

Echt een top weekendje!

Dankzij de site van Huizebergen.nl, hebben wij samen een top weekend gehad. den Bosch is een hartstikke leuke stad, waar we van genoten hebben. Onze hotel kamer was ook meer dan uitstekend. Alles zag er netjes uit, en ook was alles vrij luxe. Het hotel lag in een rustige omgeving, en dat was natuurlijk super fijn. Het is een geslaagd weekendje geweest, en heeft me goed gedaan. Dankzij dit weekendje ben ik tot rust gekomen, en daar ben ik mijn vriendje echt dankbaar voor! Opzoek naar een leuk hotel? Kijk dan op de bovenstaande link.