Deze modellen elektrische fietsen biedt Amslod aan

De sportieve middenmotor fiets is de meest verkochte fiets van Amslod. Dit komt omdat deze modellen sinds de uitvinding van de elektrische fiets al verkrijgbaar zijn. Ze bieden net even dat extra steuntje wat je nodig hebt. Amslod onderscheid zich door hier nog beter op in te spelen. Wij hebben een eigen accu ontwikkeld van 43 Watt die goede prestaties levert. Daarnaast kun je met deze fietsen ook tegen de bergen in fietsen. En je kunt ook met deze fietsen tegen de wind in fietsen. Voor de lange afstanden raden wij het voorwiel motor model aan. Deze heeft slechts op 1 plek een ondersteuning. Hierdoor gaat de accu langer mee en kan je wel 50 km of meer fietsen. Een ander bijkomend voordeel is dat de fiets geen geluid maakt. Zo kun je optimaal genieten van de omgeving of kletsen met diegene waarmee gaat fietsen.

Zo kies je de perfecte elektrische fiets

Je kunt het beste de Amslod fietsen consumenten ervaringen lezen om de juiste keuze te maken met een elektrische fiets. Het is tevens ook slim om na te denken over wat je allemaal met de fiets gaat doen. Wanneer je veel vlakke wegen hebt heb je wellicht minder ondersteuning nodig. Maar voor de hellingen en routes met veel wind raden wij het middenmotor model aan. Dit zorgt voor net even die extra boost die je op dat moment nodig hebt. Maar voor de lange afstanden en vakanties gebruiken mensen vaak het voorwielmotor model. Hier kun je langer mee fietsen en dus ook veel verder mee de natuur in gaan.

Dit vinden onze klanten

Onze klanten zijn erg te spreken over ons. Je kunt de klanten reviews Amslod lezen om te zien wat wij zij van onze service vinden. Om te beginnen zijn ze erg blij over het feit dat je een gratis proefrit kunt maken. Ook kun je zelfs meerdere fietsen tegelijk proberen. Dit geeft jou als klant verschillende inzichten. Daarom krijg je van ons ook de gelegenheid om hier rustig over na te denken. Ook bieden wij een goede garantie bij jou aan huis aan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor ons bedrijf. Geen uren meer bezig met een fietsenmaker maar gewoon op afspraak geholpen worden. Zo kan jij ook weer snel van je fiets genieten.

De extra service van amslod

Amslod gaat een net een stapje verder voor hun klanten. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste fiets vindt waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. Daarom is het mogelijk dat je meerdere fietsen tijdens dezelfde proefrit kunt testen. Maar onze medewerkers zullen de tijd voor je nemen om uit te leggen hoe de fiets werkt. Zo kan jij ook echt proberen hoe hij precies werkt. Eventueel kun je dan ook extra ondersteuning inzetten. Je krijgt van ons ook ruimschoot de tijd om er even rustig over na te denken. Het is nogal een opgave en het kost ook een hoop geld voor de meeste mensen.