Gecertificeerde corona test voor je vakantie

We hebben er sinds vorige zomer weer lang op moeten wachten. Vakantie in het buitenland vieren. Wat was dat lang geleden. Er is steeds meer mogelijk, terrasje pakken, de sportscholen gaan weer open. De zomervakantie komt ook steeds dichterbij. Ben je met je vrienden, vriendinnen of familie al op zoek naar een toffe vakantiebestemming? Lekker bezig, maar zijn jullie ook goed voorbereid om op vakantie te gaan?Je wilt toch zonder zorgen op vakantie gaan? 

Zit je toch iets minder gestrest aan die cocktail op het strand?

 Ga ook goed voorbereid op vakantie wat corona betreft. Voordat je het vliegtuig instapt is de kans vrij aanwezig dat je een corona test moet doen om naar het buitenland te mogen reizen. Daarvoor heb je een PCR test met internationaal erkend reis certificaat nodig. Oftewel een gecertificeerde coronatest van coronatesten. Wat super fijn is hieraan is dat je meteen kan aantonen dat je geen corona hebt. Zo weet je dat je niemand tot last bent en niemand zal besmetten. Zit je toch net wat fijner in dat passagiers stoeltje van die pinda’s te genieten.

Goede kwaliteit 5 laags mondkapjes

Het afgelopen jaar is een emotionele achtbaan geweest en de veranderingen in onze samenleving waren ingrijpend. We gingen ons allemaal aanpassen aan de anderhalve meter samenleving en de daartoe behorende regels. Mondkapjes waren in die discussie zeer vaak ter sprake gebracht en boden de mogelijkheid om verdere verspreiding en besmettingen te voorkomen. Het mondkapje werd op veel plaatsen verplicht. De 5 laags mondkapjes die je hiervoor gebruikte en nog gebruikt zijn gemaakt van goede kwaliteit 5-laags non-woven filtermateriaal. Deze mondkapjes hebben een goede filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Verder zijn ze voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert. Deze mondkapjes zijn veilig, betrouwbaar en filteren voor minimaal 95% de lucht die we inademen. Hiermee kun je vrij én beschermd reizen vanaf nu. Als je ze vandaag besteld heb je ze morgen in huis.

Reisblog

Zorgverzekering vergelijken

www.moleskine.nl